Over ons: De broertjes Dresmé

Wat begon als een overijverig initiatief van twee ondernemende scholieren (Martijn en Arjan Dresmé) is uitgegroeid tot een onderneming met 4 vestigingen: Nijmegen, Utrecht, Groningen en Wageningen.

Begonnen in Nijmegen

Tweelingbroers Martijn Dresmé en Arjan Dresmé

Op 4 februari 2005 werd DressMe Clothing ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Nijmegen. DressMe Clothing is begonnen als een leverancier van kleine partijen (bedrukte) textiel voornamelijk in de regio Nijmegen. Al snel werd duidelijk dat er meer flexibilitleit en service verleend kon worden als het drukken van kleding in eigenhuis kon worden gedaan. Zowel het leveren van kleding als het bedrukken daarvan werden onderdeel van het bedrijf. Alle textiel kan nu worden voorzien van zowel transferdruk, zeefdruk als full-colour druk. Kortom: DressMe Clothing kan alles leveren. Wij zijn een flexibel bedrijf en proberen zoveel mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Ook als wij daar iets extra voor moeten doen.

Dicht bij de klant

De ambitie reikte verder dan alleen textiel te leveren in de regio Nijmegen. Uiteraard is het via de website mogelijk kleding te bestellen van uit heel Nederland. Maar de visie van DressMe Clothing is echter om dicht bij de klant te zitten, zodat deze kan zien en voelen welk textiel of kledingstuk wordt besteld. Vanuit deze visie werd begin 2011 een nieuwe vestiging geopend in Utrecht. Strategisch een goede stand door de ligging en de vele studenten in Utrecht. In 2017 is onze vierde vestiging geopend in Wageningen.
Een groot deel van de omzet van DressMe Clothing komt uit opdrachten vanuit studentenverenigingen en andere studenten groepen, vandaar dat het onze ambitie is om ons dichtbij de studenten, dus in de studentensteden, te vestigen.


Kortom DressMe Clothing ontpopt zich langzamerhand tot een mooi bedrijf met vele mogelijkheden. DressMe Clothing, durft te onderscheiden!

Voor meer informatie over DressMe Clothing kunt u contact opnemen met DressMe Clothing door middel van het contactformulier.

Direct contact


Accept

Wij gebruiken cookies om u een nog betere ervaring te kunnen bieden!