Textiel bedrukken

U kunt alle textiel bij DressMe Clothing laten voorzien van een passende bedrukking. Zo krijgt uw textiel, helemaal naar uw wens, een exclusieve uitstraling. Onze standaardbedrukking is een flextransferdruk. Bij deze druktechniek maken wij gebruik van een folie die wij op uw kleding bedrukken. 

Hoe werkt het bedrukken?

Bij DressMe Clothing kunt u alle soorten textiel en ook steeds meer gadgets laten bedrukken. Hiervoor hebben wij van u een aantal gegevens nodig om tot een ontwerp te komen. Hiervoor kunt u ons altijd mailen, maar het is natuurlijk nog leuker als u langskomt in een van onze showrooms! Hier kunt u meteen onze materialen bekijken en kledingstukken passen of lenen!

Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen, ontvangt u via de mail een proefdruk van ons. In deze pdf ziet u hoe uw uiteindelijke ontwerp eruit komt te zien. Als u ons via de mail hebt laten weten dat u akkoord gaat, bedrukken wij de kleding zoals het op de proefdruk staat.

Wat wij van u nodig hebben:

  • Textiel waarop u iets wil bedrukken
  • Het bestand of de tekst van uw bedrukking
  • De kleur(en) van uw bedrukking
  • De afmeting van uw bedrukking

Textiel

DressMe Clothing levert alle textiel en gadgets voor de laagste prijs, hiervoor kunt u het grootste deel van ons assortiment op onze site vinden. Hebt u hulp nodig bij het kiezen of staat uw product er niet tussen? Neem contact op met ons of kom langs in een van onze vestigingen om ons assortiment te bekijken en passen!

Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen kleding te bedrukken (met een opslag van 5%). Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment, ook met bekende merken, neem daarom eerst contact op met ons voordat u iets bestelt, vaak kunnen wij het voor een scherpe prijs aanbieden!

Bestanden

Teksten/Namen

Wij ontvangen uw teksten en namen graag uitgetypt (let op de spelling en hoofdletters) via de mail of in een Word, eps of ai-vectorbestand. Als u een voorkeur heeft voor een lettertype kunt u dit ook aan ons doorgeven met het liefst een bestand van het lettertype erbij (.ttf). Lettertypes kunt u vinden op websites zoals dafont.com

Wilt u op ieder kledingstuk een andere naam of tekst? Vergeet dan niet  NAAM + MAAT + MODEL (dames/heren) aan ons door te geven!

Logo's

Logo’s en andere bestanden dienen als eps of ai vectorbestand te worden aangeleverd. Indien u niet in staat bent hieraan te voldoen, digitaliseren wij voor u het logo. Hier zijn echter eenmalige kosten aan verbonden van  € 30,00 (incl. BTW) per logo.

Kleur(en)

Bekijk onze kleurenkaart om te zien welke kleuren in flextransferdruk er allemaal mogelijk zijn bij DressMe Clothing. Naast deze standaardkleuren is het mogelijk om bij DressMe Clothing uw textiel te laten voorzien van een speciale opdruk. U kunt hierbij denken aan meerdere kleuren, een legerprint, glitterprint maar ook aan zilver en goud! 

Afmetingen

In de meeste gevallen onderscheiden wij drie afmetingen, namelijk 75 cm2, 300 cmen 600 cm2. Het gaat hier om de maximale oppervlakte van uw opdruk, dus de dimensies hangen af van uw afbeelding of tekst. Bij het kleinste formaat moet u denken aan een borstlogo (bijv: tekst, logo, tekst met logo) en het grootste formaat is een tekst, logo of nummer op de rug. Voor een grote naam op de rug is ons mediumformaat vaak al voldoende. Zie de maattabel hieronder voor meer informatie. Op onze prijslijst vindt u al onze prijzen.

SmallMediumLarge
75 cm2 300 cm2 600 cm2
7,5x10 cm 30x10 cm 20x30 cm
Achtste A4 Halve A4 A4
Borstlogo/Kleine naam Grote naam Ruglogo/Rugnummer

Andere druktechnieken

Behalve onze standaard flextransferdruk hebben wij meerdere soorten opdrukken en druktechnieken waarmee wij textiel of gadgets bedrukken. Denk hierbij aan full-colour opdrukken, sublimatie opdrukken, zeefdruk of tampondruk. Opdrukken met meerdere kleuren zijn uiteraard ook bij ons te bestellen.
De beste druktechniek of opdruk is vaak afhankelijk van het aantal bedrukkingen of de kleuren van uw opdruk. Als een andere druktechniek voordeliger of mooier is, zullen wij u daarover bij uw bestelling persoonlijk of via de mail of telefoon over informeren. Wij borduren ook uw textiel!

Wilt u meer informatie en prijzen over onze andere opties? Neem contact op met ons!

Direct contact


Accept

Wij gebruiken cookies om u een nog betere ervaring te kunnen bieden!