Alle vestigingen

Waar u ook woont, bij DressMe Clothing kunt u vanuit heel Nederland bedrukte kleding en gadgets bestellen. Wij kunnen alle bestellingen via de mail of telefoon afhandelen en we sturen uw bestelling snel naar u op. Om het u nóg gemakkelijker te maken hebben wij voor u 4 showrooms door heel Nederland!

Loop binnen!

Voor vragen, bestellingen of paskleding kunt u altijd bij een van onze vestigingen binnenlopen. In iedere vestiging staat er iemand voor u klaar om u alles te vertellen over onze kleding en druktechnieken. In de showrooms liggen kleurkaarten en folies klaar, zo kunt u de werkelijke kleuren beter bekijken. Ook kunt u de kleding direct passen en vaak ook meteen meenemen als pasmodel.

Behalve bestellen via de mail, kunt u ook uw bestelling plaatsen bij onze vestigingen. Samen met een van onze medewerkers wordt u meegenomen door het hele proces en komt u samen tot een mooi ontwerp. Hiervan ontvangt u een proefdruk in uw mailbox. Zodra de bestelling klaar is, ontvangt u van ons mail en kunt u langskomen bij de vestiging om uw kleding op te halen!

Op dit moment heeft DressMe Clothing vier vestigingen in Nederland. Klik op de stad voor meer informatie:

Vestiging Nijmegen Vestiging Utrecht
Vestiging Groningen Vestiging Wageningen


Accept

Wij gebruiken cookies om u een nog betere ervaring te kunnen bieden!